Het meest prestigieuze petanque toernooi van het Museumplein is terug! TNW PLAY Petanque is een toernooi voor entrepreneurs, creatieven, coole geeks, investeerders en zelfs relaxte advocaten vanuit de creatieve industrie mogen een balletje gooien.
Verder staat trash talken, ballen poetsen, chique equipment en slechte verhalen natuurlijk hoog in het vaandel.

Dit jaar gaan alle remmen los en wel op 13 augustus. Nadat we wederom onze IPA (International Petanque Association) status in de European Petanque League hebben weten te behouden is het tijd voor grote namen, dikke shit en deurmatten.

De geruchten machine draait op volle toeren, van team switches, contractbreuk, transfers, tot aan sexuele intimiteiten tussen trainers en spelers. Alles wordt door de roddelpers uit de kast gehaald. De meeste kanshebbers hebben daarom ook voor het zuiden van Frankrijk gekozen om daar in alle stilte hun trainingskamp op te slaan.

We verwachten hoog niveau, veel epic ballen en meer publiek en media aandacht dan ooit. De eerste 20 teams hebben zich al opgegeven. Zorg dat je erbij bent en zorg dat je in vorm bent.
Let the games begin!

Inschirjven via Paydro
TNW PLAY op Plancast