Kings of Code is het jaarlijkse uitje voor veel backend developers. Niet alleen om een dag met eengezinden te praten, discusseren en geekie grappen maken, maar ook om in 1 dag volledig bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen en best practices op het gebied van webdevelopment.

Ook dit jaar zijn er weer veel coole dingen tijdens Kings of Code. Zo zijn er keynotes en workshops over Node.js, scaling, NOSQL, API’s, Varnish, Redis, HTML 5 en Big Data, gepresenteerd en gegeven door internationale code gurus.

Nieuw zijn de Startups & Code sessie (ism STIKK en Rockstart), waarbij 5 startups een stukje van hun coden kunnen showen en uitleggen waarom er gekozen is voor die technologieof oplossing. Als je hieraan mee wil doen kan dat. Vul dit formuliertje in (2 minuten) en de Board of Geeks kiest er 5 startups uit die mogen presenteren tijdens Kings of Code.

Na een toffe Hackathon tijdens TNW2011 is er voor Kings of Code the Hack Battle, waarbij er gestreden wordt om de titel ‘Kings of Code’. De beste hacks krijgen ook de tijd om zich te presenteren tijdens de conferentie.

Uiteraard zijn er weer leuke feestjes waar bezoekers, sprekers, sponsors, organisatoren en bloggers zullen zijn. Zo is er zondagavond de pre-Kings of Code party (iedereen is welkom), met dank aan TRUE en Maandag is er een borrel direct na de conferentie met dank aan Mediamonks. Een mooie mix tussen leuke mensen, interessante keynotes en goeie workshops over de laatste ontwikkelingen in webdevelopment.

De laatste kaarten met 100 euro korting liggen nog klaar opp de plank en er is ook een teamkorting van 20% bij 3 kaarten.
@Boris heeft beloofd de hele dag als ober te spelen, dus dat wordt ook lachen.