Woohoo! We hebben er weer eentje in de NL start-up scene; Een exit:

Yunoo, het grootste online huishoudboekje van Nederland en Website van het Jaar 2010, gaat verder onder de naam AFAS Personal. AFAS Software, onder andere de shirtsponsor van AZ, maakt vandaag de overname officieel bekend.

AFAS Personal, zal zich alleen maar blijven door ontwikkelen om iedere Nederlander financieel slimmer te maken door een gratis online huishoudboekje aan te bieden, zoals Yunoo eigenlijk sinds de lancering al deed. Het team blijft grotendeels bij elkaar, wat natuurlijk vaak het mooist is van zo’n overname.

Biedt de overname door AFAS Software grote kansen voor de gebruikers?

Wie kan ons dat beter uitleggen in één zin dan de mede-oprichter van Yunoo, Kevin Voges:

“Door onderdeel te worden van AFAS Software kunnen we onze dienst flink uitbreiden en gebruikers nog beter inzicht geven in hun geldzaken.”

 

We kunnen er ook bij vermelden dat er forse verbeteringen doorgevoerd zijn in het product AFAS Personal. Zo is er bijvoorbeeld een geheel nieuwe budgetfunctionaliteit ontwikkeld en is de serveromgeving vernieuwd. Na een lange tijd hard werken en niks de buitenwereld in te mogen brengen kunnen de mannen van Yunoo eindelijk hun mond opendoen.

Gefeliciteerd met deze overname. Drink er een glas champagne op en daarna: let’s rock!