Nog geen 14 dagen na de overname van Yunoo, komt Afas Personal al met een iPhone app voor hun gebruikers. Met deze iPhone app heb je overal inzicht hebben in je belangrijkste geldzaken. De AFAS Personal-app is ontwikkeld door Vurig Media.

Met de app heb je een overzicht van inkomsten en uitgaven van de laatste zes maanden en een actueel overzicht van de budgetten. Ook kan je alle transacties doorspitten  op naam, bedrag of categorie. Ze hebben er zelfs een extra functionaliteit ingegooid ten opzichte van het online huishoudboekje op je browser; de ‘Glazen Bol’. De ‘Glazen Bol’ voorspelt op basis van de historie de netto besteedbare ruimte voor de komende maand. Zo kan ik alvast wat dingen aanschaffen, zonder me zorgen te maken over het geld haha.

013 208x300 Featured: AFAS Personal lanceert iPhone app!
De AFAS Personal App is vanaf nu te downloaden in de appstore voor € 1,59. Speciaal voor TNW NL geeft AFAS Personal en Vurig Media 10 gratis downloads weg. De eerste 10 replies op het twitter account van @TheNextWebNL krijgen de AFAS app voor gratis en voorniks.

Ook geïnteresseerd om featured start-up te worden? Neem dan nog even dit artikel door icon wink Featured: AFAS Personal lanceert iPhone app!