De in Berlijn gevestigde startup Gidsy, wat geleid wordt door de Oostenrijker Philipp Wassibauer en de Nederlanders en tevens gebroeders Edial en Floris Dekker halen een funding van 1,2 miljoen dollar op. Gidsy.com is een online marktplaats waar iedereen alle soorten activiteiten met elkaar kan organiseren, zoals rondleidingen, kroegentocht of hardlopen met onze eigen; Patrick de Laive.

De nog jonge service heeft $1,2 miljoen binnengesleept van investeerder Sunstone Capital samen met Index Ventures, Werner Vogels, Peter Read en om vooral Ashton Kutcher niet te vergeten. Ashton Kutcher die vooral bekend is van Punk’d investeerde ook al in startups als Foursquare en Flipboard.  De service is al onwijs gaaf en met een zak met geld op de bankrekening kunnen we de komende tijd nog veel van ze verwachten.

gidsyscreen 300x148 Gidsy haalt $1,2miljoen funding op!

 

Check ook de uitgebreide beschrijving en het persbericht.

Geniet ervan, drink een glaasje en dan weer aan het werk. Gefeliciteerd!