De titel zegt bijna al genoeg. DSA aka dé Dutch Startup Awards, voor vele startups bekend en de ultieme kans om als internetondernemer te eindigen met een fles Moët et Chandon, eeuwige roem, en award die op de openhaard niet zal misstaan en wie weet wel een uitnodiging bij ons aller Matthijs van Nieuwkerk.

De Dutch Startup Awards zijn in het leven geroepen om jonge startups, coole apps en goeie ondernemers en investeerders een hart onder de riem te steken, een toffe avond voor te schotelen en de nodige media aandacht te genereren.

Dit jaar doen we een aantal dingen anders dan de vorige jaren. Zo hebben we een redesign gegeven, zijn er een paar categorien verwijderd, is er een nieuwe categorie bijgekomen voor de beste investeerder en is de award uitreiking verplaatst naar Hotel V, alwaar onze partners Softlayer en Accenture voor de drankjes zullen zorgen. Ook is er op de award uitreiking plaats voor 5 startup tafels waar services getoond kunnen worden tijdens de avond.

Nominatie ronde:
De nominatie ronde is nu geopend en je kan mensen en bedrijven nomineren (t/m morgen 16:00 uur) in de volgende categorien:

Startup van het Jaar, Beste Web applicatie, Beste Mobile app, Beste Nieuwkomer, Beste (co-)founder, Beste investeerder

Het is een zonde als je niet je favorieten nomineert, een doodszonde als je jezelf / eigen bedrijf niet nomineert!

Stem ronde:
Vanaf Woensdag worden de genomineerden bekend gemaakt (max 5 per catergorie) en kan het stemmen beginnen. De meeste stemmen gelden en geeft recht om die gewilde award in ontvangst te nemen. De winnaars ontvangen media aandacht en de DSA award. Daarnaast kiest DSA partner Softlayer een van de winnaars uit die een jaar lang gratis hosting winnen en stelt ook partner Accenture een prijs ter beschikking.

Waar wacht je nog op…. Nomineer, stem, registreer je voor de Award show (via Paydro) en win die award!

Zie het volledige persbericht op PressDoc