We zijn weer back in business na een knallende (nog steeds) avond. Gisteravond was het zover, de uitreiking van de 3e editie van de Dutch Startup Awards. De flessen champagne, bier en andere drankjes die er bestelt werden gingen er goed in is de simpele conclusie die Patrick kan stellen nadat die de bar bon bestudeerd heeft.

Hotel V was gister het nieuwe toneel van de uitreiking van de felbegeerde Dutch Startup Awards. Iedereen die hier gisteravond naartoe gekomen was wil ooit met wellicht de lelijkste awards van Nederland in zijn handen staan.

De hele internet scene was aanwezig wat de avond alleen al tot een succes maakte. De blije gezichten van de winnaars en de champagne flessen die soldaat gemaakt werden maakte dit beeld nog een keer af. Maar wie zijn de winnaars?

In het totaal zijn er 5025 stemmen uitgebracht in 6 categorieën. De winnaars van de Dutch Startup Awards 2012 zijn:

Startup van het Jaar – Gidsy (volgt winnaar DSA 2012 22tracks op)

Beste Web applicatie – Usabilla

Beste Mobile app – TRVL

Beste Nieuwkomer – ludduvuddu

Beste (co)founder – Vincent Reinders (22Tracks)

Beste Investeerder – Rockstart

DSA3 En de winnaars van de Dutch Startup Awards 2012 zijn…

Gidsy is de overall winnaar. De Amsterdamse startup die begin dit jaar nog 1,2 miljoen aan funding ophaalde volgt daarmee 22tracks op als startup van het jaar. Daarmee konden de heren dan ook meteen 5 (!) champagne flessen mee sponsoren die dan ook gelijk open geschoten werden (bedankt Edial en Floris)

Accenture Innovation Awards en Softlayer willen we bedanken voor de support en de open bar.

ps. nog wat vette stats:
2 sponsors
3 Startups die live hun kunsten vertoonden (RobinHQ, Plesent en We are Wow)
6 categorieën
10 perskaarten
145 kaarten verkocht
256 genomineerden voorgedragen en 30 genomineerd
5025 votes
12993 bezoekers
13938 outgoing clicks

Volgend jaar rode loper, Tuschinski en je hele familie mee!

DSA4 En de winnaars van de Dutch Startup Awards 2012 zijn…

DSA5 En de winnaars van de Dutch Startup Awards 2012 zijn…

Foto credits: Bobby de Laive