lean Startups, Lean Startup Machine komt de volgende maand naar Rotterdam!
Lean Startup Machine Rotterdam, is op het eerste gezicht vergelijkbaar met Startup Weekend (waar je in 54uur een startup de grond uit knalt), maar slaat wel een totaal andere weg in. Het event is een intensieve workshop van 8 tot en met 10 juni in de Creative Factory in Rotterdam wat eindigt met een finale in de Deloitte Maastoren.

LSMR leert een nieuwe generatie coders, designers en marketeers hun eigen succes te sturen met behulp van klanten. Tijdens de driedaagse workshop testen de ondernemers hun ideeƫn op mogelijke klanten, bouwen zo een netwerk op en het schijnt zelfs dat je dan meer leert in drie dagen dan in zes maanden zonder LSMR. Voor de startups staan er credits bij PressDoc en een artikel bij Betalist klaar, dus je bouwt ook nog in deze korte tijd media aandacht en een userbase op. Toffe en inspirerende ondernemers uit de Verenigde Staten en Groot-Brittanniƫ zijn als spreker of mentor aanwezig tijdens dit event. TNW NL (Althans, ik) is hier sowieso bij. Laat dus vooral even weten of je wat leuks te laten zien hebt.

Ook is er speciaal voor TNW lezers een private link met korting op dit event. We weten niet hoelang deze geldig is, dus je kan er maar beter snel bij wezen. Klik hier voor de korting!

Als je denkt; “Hey, dit is tijdens het EK?” > Nederland-Denemarken word gewoon uitgezonden en zij zorgen voor eten, drinken en nog een aantal verassingen, prima geregeld dus.

Meer info kan op Pressdoc gevonden worden (or the English one)